Despre noi

Suntem o echipă de avocați tineri, entuziaști, mereu pregătiți să ofere soluții legale, recomandări rapide și eficiente în cele mai variate arii de interes pentru compania dumneavoastră.

Avem curajul de a aplica pentru clienții noștri cele mai bune strategii juridice și de a face tot ce ne stă în putere pentru a câștiga. Ne înțelegem clienții și nevoile lor. Ne implicăm! Servim clienții cu promptitudine și seriozitate. Lucrăm ca o echipă, nu doar în interiorul Societății, ci și alături de clienții noștri. Le oferim clienților consultanță

și asistență juridică, reprezentare în fața instanței și în relația cu alte autorități și instituții publice, servicii de due diligence precum și posibilitatea de a crea parteneriate cu profesioniști din alte domenii (notari, contabili, auditori, executori, consilieri bancari, traducători autorizați).

Avem curajul de a aplica pentru clienții noștri cele mai bune strategii juridice și de a face tot ce ne stă în putere pentru a caștiga. Ne înțelegem clienții și nevoile lor. Ne implicăm! Servim clientți cu promptitudine și seriozitate. Lucrăm ca o echipă, nu doar în interiorul Societății, ci și alături de clienții noștri. Le oferim clienților consultanță și asistență juridică, reprezentare în fața instanței și în relația cu alte autorități și instituții publice, servicii de due diligence precum și posibilitatea de a crea parteneriate cu profesioniști din alte domenii (notari, contabili, auditori, executori, consilieri bancari, traducători autorizați).

Misiunea noastră este succesul clienților noștri!

Profesionalism

Profesionalismul este sinonim cu excelența, iar pentru noi excelența nu este un act singular, ci un obicei. De aceea, profesionalismul este una dintre valorile care ne caracterizează cel mai bine, având la bază experiența membrilor echipei noastre în cele mai diverse domenii de drept.

Transparență

Transparența reprezintă pentru noi onestitatea pe care o oferim în relația cu clienții și care ne diferențiază și sporește valoarea echipei noastre.

Promptitudine

Promptitudinea pe care o garăntam în prestarea serviciilor noastre se reflectă în importanța pe care o manifestam pentru afacerea dumneavoastră. Timpul este prețios. Contați pe noi! Avem grijă de timpul dumneavoastră!

Implicare

Implicarea de care dă dovadă echipa noastră se regăsește în legătura pe care o păstrăm cu clienții noștri și în promptitudinea cu care echipa noastră răspunde întotdeauna solicitărilor acestora.

Integritate

Integritatea pentru noi înseamnă unitate și legalitate. Crezul echipei Mușat & Asociații S.C.A îl reprezintă respectarea principiilor și valorilor etice ale profesiei de avocat. Munca noastră este guvernată de principii etice stricte și de un cod intern de conduită profesională care să asigure transparență și independență serviciilor noastre.

Competență

Echipa noastră este alcătuită din profesioniști experți în diferite domenii legale și juridice, facând astfel față cu brio celor mai înalte exigențe profesionale. Oferim soluții optime și personalizate pentru protejarea drepturilor clienților noștri și reprezentarea intereselor acestora.

Simbolistica Mușat & Asociații S.C.A

Patratul - Musat & Partners

Pătratul este o formă geometrică semiagresivă, ce reflectă siguranță, stabilitate, încredere, și exprimă cât mai clar transparența, unul din atuurile principale ale companiei.

Cele trei linii - Musat & Partners

Cele trei linii simbolizează energia companiei. Elanul, competiția corectă și dinamismul sunt reprezentate prin direcția ascendentă.

Logoul - Musat & Partners

Rezultatul fuziunii dintre cele doua simblouri exprimă principalele valori ale companiei: transparență, seriozitate, energie, deschidere.