Servicii avocatură

Avocații noștri oferă consultanță și asistență juridică, reprezentare în fața instanței și în relația cu alte autorități și instituții publice, servicii de due diligence precum și posibilitatea de a crea parteneriate cu profesioniști din alte domenii (notari, contabili, auditori, executori, consilieri bancari, traducători autorizați).

Toate aceste servicii pot fi oferite în limbile română, italiană, engleză și germană.

Vreau un avocat   >

Drept comercial

Dreptul afacerilor. Consultanță și asistență juridică privind constituirea societăților, restructurarea grupurilor de societăți, recuperări creanțe, litigii și faliment.

Citește mai mult   >

Drept civil

Asistență juridică și reprezentare în fața instanțelor de judecată / autorităților, redactare / verificare / negociere contracte, succesiuni.

Citește mai mult   >

Dreptul familiei

Divorț, partaj, divorț pentru cetățenii stabiliți în străinătate, acțiuni cu privire la minorii rezultați din afara căsătoriei.

Citește mai mult   >

Dreptul muncii

Servicii prestate angajatorilor, angajaților și sindicatelor.

Citește mai mult   >

Drept penal

Asistență juridică și reprezentare în faza de urmărire penală și pe parcursul procesului, redactare plângeri și acțiuni penale.

Citește mai mult   >

Drept administrativ și fiscal

Consultanță, asistență juridică și reprezentarea persoanelor fizice și juridice. Contestații, plângeri și servicii de expertiză contabilă.

Citește mai mult   >

Asociații și fundații

Servicii complete pentru înfiintarea asociațiilor / fundațiilor și înscrierea acestora în Registrul Asociaților și Fundațiilor.

Citește mai mult   >

Contabilitate și consultanță

Contabilitate primară, financiară și de gestiune.Servicii de salarizare și personal, consultanță fiscală și financiar-contabilă. Expertiză contabilă și fiscală.

Citește mai mult   >

Servicii RNPM

Evaluarea riscului unei tranzacții prin obținerea de informații clare și actualizate cu privire la potențialii parteneri de afaceri.

Citește mai mult   >