Avocatura

10 ani de profesionalism și integritate. 10 ani de succes

24 martie 2023

Când vorbești despre activitatea îndelungată și neîntreruptă a unei case de avocatură, aceasta nu se mai măsoară în ani sau palmares, ci, poate mai potrivit, în istorie. Prin natura activității nu ești, cu siguranță, parte inertă din mediul de business sau juridic, ci, într-o măsură importantă, factor de decizie – influențezi cursul lucrurilor, orientezi actele spre un anumit deznodământ care se înscrie, inevitabil, în biografia părților.

În cei peste 10 ani de activitate proaspăt împliniți am fost alături de antreprenori, am susținut și am contribuit la decizii cu impact în mediul de afaceri, multe dintre proiectele importante de business finalizându-se cu participarea membrilor echipei noastre. Însă credem că distincțiile care ne-au fost acordate, premiile sau recunoștința s-au datorat în special nu practicii scrupuloase a profesiei, ci, înainte de toate, calității umane pe care am încercat să o promovăm, indiferent de circumstanță. Și credem că aici stă cheia succesului și a longevității pe care le sărbătorim astăzi.

Mușat & Asociații S.C.A înseamnă, în primul rând, constanță în susținerea valorilor care ne reprezintă, integritate profesională, transparență, angajament și foarte multă determinare, toate consolidate în ani buni de practică, forjate în cele mai solicitante circumstanțe și antrenate pe o piață de foarte multe ori neîndurătoare. Dacă la 10 ani o persoană este abia la începutul vieții, o firmă de avocatură este deja matură profesional, pregătită să se confrunte cu toate marile provocări.

Din 2013, de când a luat ființă și până astăzi, echipa Mușat & Asociații a crescut și s-a extins internațional, în primul rând, datorită profesioniștilor prin care am ales să fim reprezentați. Ne-am confruntat și cu bune și cu rele, însă am avut întotdeauna de partea noastră încrederea, în forma ei cea mai valoroasă – încrederea reciprocă. Iar acest lucru îl datorăm, cu siguranță, nu numai pregătirii profesionale temeinice a avocaților noștri, ci și rigurozității etice care ne-a însoțit întotdeauna acțiunile.

Echipa este forța vitală a oricărei companii, iar echipa Mușat a fost dintotdeauna cea care a trasat parcursul companiei Mușat & Asociații. Ea a fost cea care a transformat succesul clienților noștri în obiectivul nostru principal și tot ea a fost cea care a ținut să reitereze constant acest lucru în palmaresul nostru. Astăzi, după 10 ani de activitate, rata foarte mare a succesului avocaților noștri a devenit nu numai garanția profesionalismului pe care îl oferim, dar și unul dintre motivele pentru care mulțumim în acest moment aniversar oamenilor excepționali care ne-au fost alături.

Mulțumim deopotrivă echipei care a știut în orice situație să înțeleagă nevoile și așteptările clienților pentru a le oferi suportul potrivit, dar și partenerilor care ne-au acordat încrederea lor, chiar și în cele mai dificile momente. Datorită lor, profesionalismul și integritatea pe care le promovăm au trecut proba timpului pentru a putea astăzi sărbători un deceniu de realizări remarcabile.

Vă mulțumim tuturor!