Stiri

Avocatura de business din Timișoara își trimite liderul la București: Alina Mușat, managing partner Musat si Asociatii S.C.A

16 noiembrie 2023

Reprezentanta celei mai importante Case de Avocatură dintr-unul dintre orașele cheie ale României, Timișoara, a fost prezentă în emisiunea „Legile Afacerilor”. A dezvoltat alături de soțul ei cel mai proeminent brand în avocatura de business locală, iar de ceva vreme s-au extins și în București. Dar scalarea business-ului nu se oprește aici. Avocați de 10 ani de muncă, succese, portofoliu de clienți din ce în ce mai importanți.

Alina Mușat, Managing Partner Musat si Asociatii S.C.A a discutat despre parcursul Casei de Avocatură, axată pe calitatea serviciilor oferite și atenția la detalii, o dezvoltare etapizată, cu accent pe crearea și creșterea brandului, în concomitent cu activitatea desfășurată.

Tot în acest interviu oferit în emisiunea de la Profit News, au fost abordate subiecte de interes pentru transformarea mediul de business din România cum sunt modificarile semnificative din Codul Fiscal sau esența colaborării în echipa.