Media

Mușat & Asociații S.C.A – la ceas aniversar

4 martie 2019

În fiecare an, mărțișorul de 1 Martie aduce cu el nu doar speranța unei primăveri frumoase și însorite, ci și nostalgia începuturilor Mușat & Asociații S.C.A!

În acest an, la 6 ani distanță de la data primirii Deciziei de înființare a Cabinetului și la 10 ani de la depunerea de către subsemnata a jurământului profesional, sentimentul predominant care mă încearcă este recunoștința!

Sunt recunoscătoare și mulțumitoare pentru atât de multe lucruri!

Sunt recunoscătoare pentru fiecare membru al echipei noastre (indiferent că se regăsește sau nu în formula actuală). Mă plec azi în fața fiecăruia dintre voi, în parte, și vă mulțumesc pentru implicarea voastră, pentru perseverența în identificarea celor mai bune soluții pentru clienții noștri, pentru profesionalismul și dedicarea cu care profesați.

Sunt recunoscătoare pentru fiecare client care a avut încredere în serviciile noastre și care, pe lângă problema juridică cu care ne-a mandatat, ne-a încredințat temerile și visele lui. Sunt onorată că sunteți alături de noi!

Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre partenerii și colaboratorii noștri! Sunteți parte din povestea noastră de succes!

Sunt recunoscătoare pentru fiecare experiență (oricât de “interesantă” a fost ea), deoarece a contribuit esențial la formarea noastră!

Sunt recunoscătoare pentru evoluția activității noastre și pentru ascensiunea de care ne-am bucurat pe parcursul celor 6 ani de activitate! Nu a fost un drum ușor, dar rezultatele dovedesc că a meritat întregul efort!

Sunt recunoscătoare pentru fiecare zi în care profesez deoarece, dincolo de dificultățile profesiei și de sacrificiul pe care aceasta îl impune de multe ori, stau mulțumirea și satisfacția de a face ceea ce-mi place și iubesc cel mai mult!

Nu în ultimul rând, sunt recunoscătoare pentru familia mea, pentru înțelegerea, încrederea și suportul cu care m-au înconjurat mereu! Nu aș fi reușit fără voi!

Vă mulțumesc tuturor!

Cu toții ați contribuit la ceea ce reprezintă azi Mușat & Asociații S.C.A!