Stiri

Pentru a doua oară consecutiv, Mușat și Asociații S.C.A. a câștigat premiul “Timișoara Best Law Firm of the Year”

14 iulie 2023

Pe data de 6 iulie 2023, la Hotel Caro, 25 de trofee, dintre care 5 speciale, au fost înmânate celor mai mari Case de Avocatură din țară pentru activitatea profesională desfășurată de-a lungul anului 2022-2023.

Mușat și Asociații S.C.A. se numără și anul acesta printre câștigătorii premiilor Romanian Legal Awards, acordate pentru parcursul profesional de excepție și performanța exemplară pentru obiectivul major al evenimentului: schimbarea de paradigmă care deschide drumul către excelență.

Societatea a pornit pe acest drum încă din anul 2013, iar consecvența demonstrată în practicarea performanței a fost drive-ul principal al unui parcurs definit de discernământ profesional, integritate, implicare și responsabilitate.

Transparența, seriozitatea, energia și deschiderea – atributele definitorii ale companiei se regăsesc nu numai în logo-ul distinctiv al acestuia, dar, mai ales, în activitatea desfășurată de echipele de avocați profesioniști, specializați în domenii importante pentru nișa de business. Mușat și Asociații S.C.A. oferă clienților săi servicii de specialitate pentru dezvoltarea afacerilor de succes, compania însăși fiind un exemplu de reușită.

“De la idee la succes!” – motto-ul companiei, care a alimentat de-a lungul timpului ascensiunea multor business-uri, a devenit astăzi propria poveste de succes a societății de avocați Mușat și Asociații S.C.A.

Ideea de a deschide o casă de avocatură a fost, în primul rând, expresia unei dorințe de schimbare în bine, prin muncă făcută cu conștiinciozitate profesională și respect pentru oameni, și abia apoi a devenit, în mod firesc, afacerea de succes care este astăzi.

În cei peste 10 ani de activitatea, firma de avocatură Mușat și Asociații S.C.A. și-a demonstrat deopotrivă integritatea profesională și morală, iar idealul formator de a schimba în bine mediul de business din România a propulsat-o nu numai în topul celor mai bune firme de avocatură din țară, dar și în cel al activității profesionale exemplare.

Trofeul “Timișoara Best Law Firm of the Year 2022 – 2023” atestă încă o dată acest lucru și confirmă totodată aspirația comun împărtășită de a demonstra aplicat că profesionalismul, conduita deontologică și respectul față de oameni și profesie pot fi repere de succes și în mediul de business autohton.