Media

Visul Musat & Partners prinde contur

1 martie 2017

Visul Musat & Partners prinde contur

1 martie 2013 – visul Musat & Partners prinde contur…

Dupa aproape cinci ani de colaborare cu o casa de avocatura locala, am decis sa fac tot ce-mi sta in putinta (si sa reusesc) sa-mi implinesc visul de a avea propria echipa si propriul business. Si, in mod sugestiv si poate deloc intamplator, aceasta decizie a coincis cu inceputul primaverii.

Azi, la 4 ani distanta de acel moment, echipa Musat & Partners este deja un vis devenit realitate.

Au fost cu siguranta 4 ani interesanti, plini de provocari, deloc lipsiti de tensiune si stres, dar extrem de frumosi. Am acumulat in tot acest timp, nu doar experienta si responsabilitate profesionala, ore de lucru intens, cearcane si un portofoliu considerabil de clienti, ci mai ales experienta de viata, legaturi de suflet si satisfactii greu de egalat.

Daca la 01.03.2013 proiectul Musat & Partners a inceput cu o singura persoana, azi am bucuria de a avea alaturi 8 colegi extraordinari, oameni de exceptie si profesionisti desavarsiti. Ma plec cu respect in fata lor si le multumesc, fiecaruia in parte, pentru increderea acordata pe parcursul acestor ani, pentru sustinerea si implicarea de care dau dovada in fiecare zi.

Succesul si meritele acumulate de Musat & Partners pe parcursul celor 4 ani se datoreaza echipei noastre, entuziasmului cu care membrii acesteia se implica in fiecare proiect, pasiunii cu care instrumenteaza fiecare dosar si rezolva fiecare problema si mai ales devotamentului lor fata de principiile si aspiratiile echipei Musat & Partners.

La doar 4 ani de la infiintare, marturisesc ca sunt foarte mandra de evolutia si realizarile noastre si sunt convinsa ca ceea ce va urma va fi un crescendo al activitatii noastre de pana acum.

Cu siguranta, fiecare inceput de primavara imi va aminti de inceputul Musat & Partners.